تولید کننده وفروشنده دستگاه پرکن مرغ .دستگاه جوجه کشی .تخم نطفه دار

تولید کننده وفروشنده دستگاه پرکن مرغ .دستگاه جوجه کشی .تخم نطفه دار

تولید کننده وفروشنده دستگاه پرکن مرغ .دستگاه جوجه کشی .تخم نطفه دار
تولید کننده وفروشنده دستگاه پرکن مرغ .دستگاه جوجه کشی .تخم نطفه دار

تولید کننده وفروشنده دستگاه پرکن مرغ .دستگاه جوجه کشی .تخم نطفه دار

تولید کننده وفروشنده دستگاه پرکن مرغ .دستگاه جوجه کشی .تخم نطفه دار

فروش بهترین ماشین های جوجه کشی با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت

ماشین یا دستگاه جوجه کشی به وسیله ای اطلاق میشود که قابلیت ایجاد شرایطی مشابه با آنچه یک پرنده ی مادر بطور غریزی برای تبدیل تخم ها به جوجه فراهم میکند را داشته باشد ، شرایطی که هر  تخم نطفه داری در آن قرار بگیرد در زمان مشخصی بسته به نوع پرنده به جوجه  تبدیل خواهد شد و این شرایط عبارتند از :

۱- دمای کافی و یکنواخت

۲- رطوبت کافی و یکنواخت

۳- چرخاندن تخم ها برای جلوگیری از چسبیدن به پوسته

۴- تهویه ی مناسب

پس هر دستگاه یا ماشین جوجه کشی برای تبدیل تخم به جوجه  بایستی شرایط فوق را دارا باشد .

ماشینهای جوجه کشی از نظر منبع حرارت متفاوت هستند گاز طبیعی ، سوخت فسیلی مثل نفت یا گازوییل  ( البته این منبع عملا منسوخ شده است ) ، نیروی برق و...

خصوصیات یک سیستم گرمایی ایده آل برای ماشین جوجه کشی :

1 -  متناسب بودن با ابعاد و حجم دستگاه جوجه کشی

2 -  فاصله و محل قرار گیری مناسب نسبت به تخمها

3 -  راندمان بالا

4 -  تامین حرارت مطلوب و مورد نیاز دستگاه در کوتاهترین زمان بدون وارد کردن شوک حرارتی به تخم و جنین

5 -  پخش یکنواخت حرارت به نحوی که تمام تخمها در شرایط دمایی نرمال و یکسان قرار بگیرند.

شاید ساده ترین روش تامین و کنترل حرارت بطور واضح در مبحث آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی کتاب حرفه و فن سال اول راهنمایی آورده شده است یعنی یک لامپ بعنوان منبع حرارتی استفاده شود البته بین لامپ و تخم مرغها فاصله و حایلی تعبیه کنید که حرارت مستقیم به تخمها صدمه نزند.

از نکات اصلی در ساخت دستگاه جوجه کشی انتخاب منبع حرارتی متناسب با حجم محفظه جوجه کشی است به نحوی که توانایی تامین حرارت مورد نیاز محفظه را در کوتاه ترین زمان ممکن بدون وارد کردن شوک حرارتی به تخمها ، داشته باشد.

توزیع یکنواخت حرارت مخصوصا با شرایط شما که محفظه کوچک است خیلی مهم است من امتحان کردم یعنی با ید به گونه ای تخم مرغها و منبع حرارتی را جا گذاری کنید و از وسایلی استفاده کنید که حرارت به همه تخم مرغها یکسان بتابد سوراخهای روی کارتن هم کار فن و توزیع هوا را انجام داده هم باعث توزیع یکنواخت گرما میشود . در مبحث گرما مهمتر از یکنواختی دما ؛ تنظیم آن میباشد که یکی از متداولترین ابزارها ترموستات (دماپا) میباشد.

یکی از حیاتی ترین اجزای دستگاه جوجه کشی ، ترموستات است ، امروزه ترموستات ها یا دماپاها با قابلیتها و ساختارهای متنوع و متفاوتی مشاهده میشوند اما همگی یک وظیفه دارند ، کنترل دما.

امروزه غالباً ترموستات یا دماپا که در ساخت ماشین جوجه کشی استفاده میشود دونوع است:

 ترموستات مکانیکی که از یک قسمت مکانیکی متصل به یک رله یا کلید الکتریکی تشکیل شده است بیشتر در دستگاهها با ظرفیت کم قابل استفاده است و البته خیلی دقیق عمل نمیکند ولی به درد کار شما میخورد مثل دماپای اتو برقی یا کرسی برقی .

ترموستات دیجیتال که مربوط به دستگاه های بزرگ و پیشرفته است و مورد بحث ما نیست.

محل نصب دماپا هم خیلی مهم است باید در محلی هم تراز با تخمها نصب کرد تا دمای اطراف تخمها با دما پا یکسان باشد و کنترل بطور دقیق اعمال شود.

بهتر است منبع حرارتی در بالا ی محفظه و با فاصله مناسب از تخمها نصب شود تا شوک حرارتی به تخمها وارد نشود.

دماسنجی هم جهت بررسی دما و کنترل توسط شما لازم است دماسنج باید در محل مناسب قرار گیرد که دمای درست تخم مرغها را نشان دهد این مهم است که جهت بررسی دما درب کارتن مکررا باز نشود پس سوراخی تعبیه میکنیم و دماسنج را در محل نور مناسب قرار میدیم که بدون باز کردن درب کارتن خواندن دما میسر باشد.

 طور کلی طول دوره جوجه کشی به دو دوره تقسیم میشود  :

الف : 18 روز اول

ب : 3 روز آخر

الف : دوره اول

دما حدود 38 درجه با نوسان کمتر از 0/5 درجه

اگر در مدت جوجه کشی حرارت ماشین به میزان کمی بیش از حد لازم باشد جوجه ها قبل از روز 21 به دنیا می آیند و جوجه ها کوچک و ضعیف خواهند بود و اگر حرارت کمتر از حد لازم باشد جوجه ها دیر تر از روز 21 به دنیا خواهند آمد و اعضای جوجه ها به پوسته تخم می چسبد البته این در صورتی است که نوسان حرارتی کم باشد و در صورتی که میزان بالا و پایین رفتن درجه حرارت زیاد باشد جوجه ها تلف می شوند.

رطوبت : در این دوره حدودأ60 درجه باید باشد

پایین بودن رطوبت ماشین باعث بدشکل شدن جوجه، تورم ناف، چسبندگی اعضا به پوسته و ضعیف شدن جوجه می شود بالارفتن رطوبت ماشین نیز موجب مرگ جنین و یا آلوده بودن به بقایای تخم مرغ می شود

ب : در این دورهدما کمی کمتر میشود و  به حدود 37/5 درجه تنظیم میشود

رطوبت  75درجه یعنی رطوبت بالاتر از مرحله ابتدایی است.

ستفاده از دستگاه های جوجه کشی به نسبت هزینه ای که دارند و همچنین تولید تعداد زیادی جوجه هم سن بسیار به صرفه بوده و برای پرورش پرندگان در واحدهای صنعتی و حتی در مقیاس خانگی و کوچک استفاده می شود

 

با توجه به اینکه شرکت های تولید کننده دستگاه های جوجه کشی در ایران متعدد هستند و در برخی موارد هم افراد غیر متخصص اقدام به ساخت و فروش دستگاه های جوجه کشی می کنند بسیاری از علاقه مندان و تولید کنندگان بلدرچین و کبک را در تهیه دستگاه ها و تولید محصولات با مشکل مواجه می کنند

 

گاهی این دستگاه های نا مناسب به قیمت ورشکست شدن خریدار تمام می شود

ر این مقاله به مهم ترین نکاتی که در زمان خرید دستگاه های جوجه کشی باید توجه داشت اشاره می شود

 

یک:

 

دستگاه ها از شرکت های معتبر تهیه شوند

 

به دلیل اینکه کار ساخت دستگاه های جوجه کشی فعالیتی ساده به نظر می رسد افراد زیادی اقدام به تولید دستگاه های جوجه کشی می کنند که متأسفانه به دلیل نداشتن تخصص لازم و رعایت نکردن اصول فنی در ساخت دستگاه ها علاوه بر کارآیی نداشتن مناسب دستگاه ها، خدمات پشتیبانی مناسبی نداشته و معمولاً در طول جوجه کشی خسارت های زیادی را به تولید کننده وارد می کنند. بنابراین در مورد تولید کنندگان دستگاه های جوجه کشی تحقیق کرده و دستگاه جوجه کشی مناسبی را خریداری کنید. و فریب قیمت پایین دستگاه های جوجه کشی را نخورید.

 

دو:

 

دستگاهی متناسب با حجم فعالیت مورد نیاز خود انتخاب کنید

 

اگر قصد جوجه کشی برای پرورش در شرایط خانگی را دارید تهیه دستگاه های با ظرفیت زیاد علاوه بر هزینه اولیه بیشتری که لازم دارد در طول استفاده نیز به صرفه نبوده و به شما خسارت می زند

 

سه:

 

داشتن برق اضطراری

 

اگر از دستگاه های با ظرفیت بیش از 1000 عدد تخم استفاده می کنید حتماً به فکر برق اضطراری باشید. چرا که با توجه به ظرفیت دستگاه و حجم تخم داخل دستگاه در صورت قطع برق حتی برای مدتی کوتاه خسارت های سنگینی به شما وارد خواهد شد که شاید بیش از سرمایه لازم برای پیش بینی برق اضطراری باشد

 

  

چهار:

 

تأمین دمای یکنواخت در کل فضای دستگاه

 

دستگاه باید از مواد عایق مناسب ساخته شده باشد و سیستم گرمایش دستگاه طوری طراحی شده باشد که دمای یکنواخت در کل فضای دستگاه ایجاد کند

 

پنج:

 

تأمین رطوبت مناسب در کل فضای دستگاه

 

رطوبت یکی از عوامل مهم در طول دوره جوجه کشی است. رطوبت کمتر از حد نیاز باعث از دست رفتن آب تخم و تلف شدن جنین و یا تولید جوجه هایی ضعیف می شود. رطوبت بیش از اندازه هم سبب تلف شدن جنین و رشد عوامل قارچی و میکروبی در داخل دستگاه و یا بر روی تخم می شود

 

شش:

 

سیستم تهویه مناسب

 

اکسیژن یکی از فاکتورهای اساسی برای رشد جنین است. تأمین اکسیژن و دفع گازهای سمی در دستگاه های جوجه کشی از طریق سیستم تهویه انجام می شود. بنابراین تهویه باید علاوه بر گردش هوای مناسب در دستگاه، مانع اتلاف گرما و رطوبت دستگاه نیز شود

 

هفت:

 

چرخش منظم تخمها

 

چرخش تخمها در دستگاه های جوجه کشی بصورت اتوماتیک و هر یک یا دو ساعت یکبار انجام می شود. بنابراین دستگاه باید قادر باشد در زمان های مشخص و با کمترین ضربه به تخم، کار چرخش تخم را انجام دهد

 

هشت:

 

قابلیت شستشو و ضدعفونی

 

در طول جوجه کشی دستگاه در معرض آلودگی های زیادی قرار می گیرد بنابراین شستشوی منظم دستگاه بسیار لازم و ضروری است. موادی که در ساخت دستگاه استفاده می شوند باید قابلیت شستشو و ضدعفونی داشته باشند. در پایان هر دوره جوجه کشی باید شستشو و ضدعفونی بصورت کامل انجام شود.

شما میتوانید جهت مشاوره و اطلاع ازمحصولات شرکت اروم ماشین با شماره های درج شده در زیر تماس و یا به ادرس سایت مراجعه کنید.

شماره های تماس

09146200950

09146200957

09146108147

04432259192

04432259291

ادرس سایت :notfe.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.